top of page

Levensvragencoach - Talentcoach
Coaching in praktijk of tijdens wandeling
of online

Begeleiding op jouw pad

Ieder mens streeft naar geluk. Iedereen wil de regisseur zijn van zijn of haar leven. Maar zo nu en dan zijn er omstandigheden waardoor het even niet lekker loopt. In je persoonlijke leven of in je werk. Dan zou je graag eens met iemand van gedachten willen wisselen. Iemand die jou bij belangrijke levensveranderingen kan bijstaan. Iemand die zelf de nodige levenservaring heeft en weet waarover je spreekt. Iemand met empathie en met deskundigheid in het begeleiden van veranderingen en ontwikkelingsprocessen.

Bewustmaker, Belangenbehartiger en de gewenste situatie Bevorderen. Dat zijn de mijn 3B’s.
Als coach versterk ik de capaciteiten van mensen.
Ik ben HBO en universitair opgeleid, heb diverse vakgerichte trainingen en opleidingen gevolgd. Krachtwerk en systemisch werken zijn hiervan enkele voorbeelden.

 

 

Coaching voor bedrijfsleven en organisaties

Ik coach ook medewerkers en werkgevers in organisaties.
Met een achtergrond in HR ken ik voorwaarden en processen om de juiste mens op de juiste plek te krijgen en om teams
of jouw positie als werkgever te versterken.


Mijn uurtarief voor particulieren is € 75,-- per uur inclusief BTW
en voor bedrijven € 125,-- per uur exclusief BTW.
Een traject van een zieke werknemer op de weg naar herstel, een teambuilding of cursusdag voor medewerkers kan soms onder bepaalde voorwaarden voor de werkgever (gedeeltelijk) fiscaal aftrekbaar zijn.

Voor workshops en teambuilding gelden diverse tarieven.
Mijn dienstverlening kan ook op basis van een PGB.

wandelcoach.jpg
Worden wie je bent (2).JPG

Creatieve coaching /
Inspirerende workshops

“Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden…” 
Beelden die datgene verwoorden waarvoor niet altijd woorden te vinden zijn…. Beelden die troosten, houvast en hoop geven of inspireren, verwonderen, blij maken….
Als HBO opgeleid Vaktherapeut Beeldend moedigt Marianne je aan om eens wat vaker iets creatiefs en met kunst te doen. Gewoon om eens ontspannen bezig te zijn of om je emoties, je levenservaringen of thema van dit moment een plekje te geven op papier, doek of in de klei.

Het gaat daarbij niet zozeer om een mooi resultaat, maar vooral om wat je bij het maken ervan ervaart en de inzichten die het je daarbij kan geven. En dat kan prachtig zijn!

Door creatief bezig te zijn activeer je je rechterhersenhelft waar de creativiteit zit. Hierdoor ontlast je de vaak met veel denken overbelaste linkerhersenhelft. Zo komt er meer rust en balans en dat is goed voor je welzijn.


Er is keuze uit diverse workshops (zie boven in menubalk).
Onder bepaalde voorwaarden kunnen deze soms ook op jouw locatie worden gegeven. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Mijn tarief voor individuele coaching/begeleiding voor particulieren
is € 75,-- per uur  inclusief BTW. Het tarief voor ondernemers is € 125,-- per uur, exclusief. In veel gevallen is dit voor ondernemers (gedeeltelijk) fiscaal aftrekbaar.

bottom of page